A GARÁZS – project space

A project space a KözTér18 garázsából került kialakításra. Címe egyben utal a bécsi Kunst Haus Wien / Garage kiállítótérre is, ahol a Hundertwasser Múzeum korábbi állandó és időszaki kiállítóterei mellett az utóbbi években egy új projekt space is létrejött az épület egykori garázsából, a kortárs legfrissebb ötletek prezentálására specializálódva.
A GARÁZS kialakításának célja hely biztosítása a KözTér18 alkotói közössége munkáinak egyedi és közös bemutatására, emellett lehetőséget adni kortárs vizuális alkotóknak szabad bemutatkozásra. A tér szimpóziumok és nagyobb közösségi művészeti alkotások kivitelezése során alkotótérré is változik. Külön érdekessége, hogy megnyitók alkalmával, mikor mindkét bejárata kitárva, egy sajátos átjárót képez a térben az utca és a KözTér18 között, ezáltal szimbolikusan is összeköti a Közösségi Alkotóteret a városi térrel.

Kiállítások

 

"We've Come So Far" Neil Wolstenholme, Ceramic artist

Neil Wolstenholme bemutatja: Kiállítás I.
2.rész

Megnyitja: Szabó Eszter Ágnes, képzőművész, 2018. november 08. 18:00.

Az afrikai Blombos-barlang eredeti kreativitásától a popkultúráig azt kérdem magamtól: Milyen messze jutottunk?

Porcelán szobor kiállítás a Funk Kerámia szellemében.
Neil Wolstenholme.

"Give me Fantasy!"

Neil Wolstenholme bemutatja: Kiállítás I.
1.rész

Megnyitja: Bayer Antal fordító és szerkesztő, a Magyar Képregény Szövetség alapító tagja. 2018. október 26. 16:00

Modern kori képregény portfolió printek és eredeti rajzok a Wolstenholme család gyűjteményéből.

Válogatás Mobius, Bill Sienkiewicz, Brian Bolland, Gilbert Shelton munkáiból, eredeti Hellblazer oldalterv Richard Piers Rayner-től és még sok minden más.

A kiállítás helyszínén Comic Jam: 2018. október 27. 10:00-16:30

Nagy képregény rajongó vagy és van egy saját történeted? Gyere és rajzold meg velünk egy comic jamben! Improvizációs képregényes játék minden korosztálynak !

Köz Tér 18